Warning: Use of undefined constant gallery - assumed 'gallery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/66/149166/isabelle.dosfamily.com/public_html/wp-content/themes/imbalance/js/photo-galleria/photo-galleria.php on line 195 Trendföreläsning – Contentagious | Isabelle McAllister

Trendföreläsning – Contentagious

5 min ur Isabelle McAllisters föreläsning: Contentagious – Så får du ditt innehåll att smitta av sig. from Dos Family on Vimeo.

Contentagious – så skapar du bra innehåll som smittar av sig!

Att världen är mer informationsrik än någonsin vet vi. Vi bombarderas med länkar, emails, youtube-klipp varje dag och vi tar idag in mer information på 7 månader än vad man för 100 år sedan gjorde under en hel livstid. Det är en svindlande siffra. Men vad gör vi med all information? Hur sållar vi i den? Hur machetar du ditt varumärke genom informationsdjungeln så att just din röst hörs?

Isabelle McAllister har jobbat med att skapa innehåll i 20 år- både för TV, tidningar, varumärken och genom egna kanaler i Sociala Medier. I hennes trendföreläsning får du en inblick i den nya kommunikationsvärlden där ”vanliga” människor är producenter, så kallade Makers: bloggare, Youtubers, instagrammare, webbutiksägare. Människor som skapar själva och genom relationer till sina kunder och följare skapar nya affärsmöjligheter. Extra intressant med den sk makerstrenden är att många makers är kvinnor. Kvinnor som är trötta på att lyssna på styrelsegubbar eller reklamare som berättar hur de ska se ut och vad de ska tycka om och i stället går sin egen väg och skapar själva!

Under föreläsningen ger Isabelle konkreta tips på hur företag kan nå till sina likasinnade för att skapa tillsammans. Hur fyller man sitt Instagramkonto med relevant information? Hur hittar man Makers att samarbeta med och hur hittar de er? Det gäller att skapa ett mer nischat innehåll på flera olika plattformar samtidigt istället för att tänka stort och brett. Isabelle varvar tipsen med spaningar och trender som hon ser runt om i världen samt galna spekulationer om hur framtiden kan bli: printa ut en Ikea möbel eller kanske reklambiff till kaffet? Egentligen kan vi göra mycket som vi redan har gjort bara att vi måste tänka om – hur vi når ut med våra idéer & på vilket sätt vi kommunicerar.

Keywords:
trender, omvärldsanalys, omvärldstrender, makers, 3-d skivare, nya medier, content marketing, innehållsbaserad varumärkesbyggande, kvinnor, diy, gör det själv, the maker movement, you tube, bloggare, Instagram, sociala medier

Workshop:
Hur kan just ditt företag tänka kreativt och få ut ert innehåll på ett intressant och roligt sätt. Boka Isabelle för en workshop och tillsammans så kan ni bena ut nya och roliga sätt att få ut ert budskap.

 

För att boka en föreläsning – hör av dig till
Tove Nerman på Promotor Media
E-post: tove@promotormedia.se
Mobil: +46 (0)707 33 54 47

 

Bilder tagna under Allerdagarna 2014 på Rival i Stockholm

sthlm5706

isabelle_talks

sthlm5673 sthlm5713-1