ABOUT

05910grandpa-2

Hej och välkommen till Isabelles värld!

Jag heter Isabelle och jag är vansinnigt förtjust i färg och form. Sedan 1996 arbetar jag med inredning, färgsättning, konceptutveckling, design och varumärkesbyggande på uppdrag av företag, organisationer och mediaproduktioner.

För mig handlar inredning och kreativa uttryck lika mycket om glädje och lust som funktion och hållbarhet. Att ta del av andras tankar och idéer är en stor inspirationskälla för mig. Därför har jag länge delat med mig av mitt arbete och mina samarbetsprojekt på sociala medier och har med tiden lyckats skapa mig en stor plattform både i Sverige och internationellt.

Min verksamhet är huvudsakligen indelat i två områden – min byrå Miss McAllister Creative Agency samt föreläsningar och workshops .
Miss McAllister Creative Agency

I mitt produktionsbolag skapar och utvecklar jag koncept tillsammans med ett kreativt team bestående av bl.a.  filmare, målare, byggare och projektledare. Våra uppdrag under det senaste året har varit medverkan i reklamkampanjer, inredning av offentliga lokaler och idéutveckling kring hållbar arbetsmiljö. Ena dagen jobbar vi med film, den andra en Instagramtidning, den tredje ett inredningskoncept eller hjälper ett företag att tänka på deras varumärkesbyggande. Mot bakgrund av vår breda kompetens kan Miss McAllister Creative Agency ansvara för såväl helheten från idé till avslutat uppdrag men även som en del i enbart den kreativa delen av ett uppdrag – allt efter behov. Som min samarbetspartner får man – förutom kunskap och erfarenhet – också stor spridning genom kanaler som Youtube, Instagram och här på bloggen.

Föreläsningar och workshops

Under mina år har jag tagit stor lärdom av mina egna erfarenheter och andra människor både i och utanför branschen. Dessa delar jag med mig av genom föreläsningar, workshops eller seminarier. Vanliga ämnen som jag anlitas att prata om är färg- och formtrender, inredning och man kan skapa innehåll till olika plattformar och rikta dessa till rätt målgrupp. Läs mer om mina föreläsningarna här!

 

My name is Isabelle McAllister, I run a creative agency based in Stockholm  And my work stretches from making interiors for brands & companies, giving talks about trends and content, creating concepts and producing media – films, photos, text for different platforms.

 

Press images:

isabelle2018bilder2

Downlaod these images above by clicking on this link

No photo cred is needed.

 

isabelle_mcallister_fotograf felicia_andreasson

Download these images above by clicking on this link.

Please credit the photographer Felicia Andreasson.

 

 

isabelle16
Downlaod these images above in High Resolution by clicking on this link.
No photo cred is needed.

 

isamca_carldahlstedt

Downlaod these images above in High Resolution by clicking on this link.
Please credit the photographer Carl Dahlstedt.

 

Download these images above in High Resolution by clicking on this link.
Images by Martin Stenmark – please give him credit!

And if you want these images in High Resolution just click on this link.
Photo’s by Angelica Söderberg – please give her credit!

isabelleflyttar_pressbild

Images from Isabelle Flyttar  – click on this link!

jenny_isabelle_dosfamily

Jenny Brandt & Isabelle McAllister from Dosfamily
If you want to download this image in high resolution click here.
Image by Jenny Brandt.

rumforkidsenomslag

Högupplösta bilder på Omslaget till Rum För Kidsen – klicka på denna länk.

isabelle_mcallister_logo_rund_svart

Högupplösta EPS – Isabelle McAllister – loggor finns här