Warning: Use of undefined constant gallery - assumed 'gallery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/66/149166/isabelle.dosfamily.com/public_html/wp-content/themes/imbalance/js/photo-galleria/photo-galleria.php on line 195 MITT NYA TV PROGRAM ISABELLE FLYTTAR ÄR HÄR! | Isabelle McAllister

MITT NYA TV PROGRAM ISABELLE FLYTTAR ÄR HÄR!


Mitt nya tv program går nu att se! Så himla roligt och spännande. Hoppas ni gillar – ger mig feedback och delar om ni känner för det!
Det är 5 stycken längre program om nya lyan, golv, färgsättning, barnrum och kök. Sen har jag också gjort 5 stycken life hacks – små bra grejer som man kan ha nytta av när man renoverar!

Hela kanalen med alla klipp hittar ni här

//
So my new show is online. Yes it’s in Swedish. Hopefully in the future I can make some more international tv. But maybe you can watch it and enjoy it somehow.

xxx
Isabelle